nedelja, 23. november 2008

Golaki - 23.11.2008











Zopet je prišla nedelja in mladina željna pešačenja se je odločila de se odpravimo na Golake. Zbrali smo se pri Metki, popili kozarček dobrega kuhanega vina in se potem odpravili na pot. Kar 45 minut smo se vozili do parkirišča. Med vožnjo smo se ustavili in vrgli pogled tudi na Smrekovo drago. S parkirišča smo se peš odpravili proti vrhu. Potem pa smo si ogledali slovensko obalo, slovensko gorovje in ostale slovenske planote. Ker je bila ura že pozna, smo se morali hitro vrniti nazaj in ker so naša telesa postala utrujena in lačna smo se popeljali v Črnovrško pizzerijo Skibor.

3 komentarji:

  1. super je blu.........
    sicer smo ma bel dihal, in prov hudu trpel, ma smo se po slabih 3 urah mučne hoje le pribili do vrha =), v dolino nas je popeljav helikopter, saj je našega sohojaša mičota, medtem ko je držal sonce, prav do dobra opeklo po rokah, prvo pomoč so mu nudil, v ljubljanskem kliničnem centru...
    če ste morda opazili, je tega dne biv dan daljši kar za nekaj minut...=)
    pokomentirav bi še našo sohaojačico-šelebajzerko-petro,ki je nam tega dne vlivala pogum, s svojo sezibajočo osebnostjo in estetsko harmoniziranjstjo, saj smo jo le tako uspeli loviti vse do vrha...
    zahvaljujem se tudi šoferjama avtomobila in helikopterja, da sta nas uspela takšne kot smo, prvič sploh vzeti v svoja vozila, in kot drugič popeljati do cilja-hvala!!!=)=)=)

    OdgovoriIzbriši
  2. ja,res smo se mel fajn ...
    najprej hvala, Jaka, za tak spodbuden in zanimiv kompliment. Predvsem pa sem bila pogumna,da sem upala it na pot s štirimi šalabajzerji. sam smo pa vidl res lep zahod.dobr,da niste mogl prej vstat,ker če bi poslušal mene,bi bli ob sedmih zjutri že na poti v hrib.
    Dobr, da znam govort in da se spoznam na psihologijo :), da sem vam lahko spretno obračala vaše misli, čene bi na konc še na Čavn hotl it.
    no,na nesrečo,se je Mitič opeku.bo vsaj vedu za drugič, da lih vsega pa ne sme prjemat,če prej ne praša. Ja mlad je še. :)
    bomo mogl še kdaj ponovit kšn tak izletek.

    OdgovoriIzbriši
  3. hehe...ja vidva pa sta zgovorna:)kt de ni blu dost u autu do ke gor...hehe:):)ja če je blu pa zanimivu pol sm pa kr prjeu...ja se drugič bm jmu rokovičke sabo:D:D
    ja neč...kam pa naslednič??...ŠALABAJZRI;)

    OdgovoriIzbriši